Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regiobijeenkomst Dorpswurk

28 november 2018 @ 16:45 - 21:00


Elkaar informeren, inspireren en ontmoeten!
Doarpswurk, Streekagenda Zuidoost en Streekwurk Zuidwest organiseren op woensdag 28 november in het dorpshuis De Hichte te Ouwsterhaule een informatieve bijeenkomst met een diversiteit aan onderwerpen. De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders van dorpsbelangen, dorpshuizen en andere belangstellenden.

Laat je informeren en inspireren door thema’s als het opzetten van een coöperatie (Netwerk Duurzame Dorpen), hoe kunnen zorgactiviteiten en dorpshuizen elkaar (in de toekomst) versterken (Netwerk Zorgzame Dorpen), energie en Us Koöperaasje, IMF-projecten als Turfvaart Appelscha – Leeuwarden 2018 en jeugdsociëteit De Wissel te Sint Nicolaasga.

De inloop start om 16.45 uur. Na een kort intro door en over Doarpswurk, Streekagenda & Streekwurk genieten we van een stamppotbuffet. Aansluitend volgen korte presentaties en heeft u de gelegenheid om middels een carrousel u nader te laten informeren en in gesprek te gaan.

Rond 20.00 uur sluiten we de avond gezamenlijk af. Om ongeveer 20.30 uur is er nog een hapje en drankje en de gelegenheid om na te praten.

We zien u graag op woensdag 28 november a.s. in De Hichte!

Doarpswurk – Titus Sijmonsma en Eddy Lania   (info@doarpswurk.frl)
Streekagenda Zuidoost – Peter Algra                      (zuidoost@fryslan.frl)
Streekwurk Zuidwest – Cor Brouwer                      (zuidwest@fryslan.frl)

Gegevens

Datum:
28 november 2018
Tijd:
16:45 - 21:00

Locatie

Dorpshuis De Hichte
Heerenweg 2
Ouwsterhaule, Friesland 8513 CM
+ Google Maps